Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΜΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ (για υποβολή αιτημάτων εξετάσεων , αγώνων , διαχείριση αδειών χειριστών κτλ)
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ


Email επικοινωνίας: eapelao@gmail.com

Εθνική Ομάδα Αποστάσεων 2024

Εν όψη της διοργάνωσης του 17ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αποστάσεων FAI cat1 στην Ισπανία στο Pegalajar από 21 Μάϊου - 1 Ιουνίου 2024 και σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς- Έκδοση 12η- ΑΘΗΝΑ 2023 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΕΟ)- σας ενημερώνουμε για την κατάταξη των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς για το 2024, η οποία έχει ως εξής:

Περισσότερα: Εθνική Ομάδα Αποστάσεων 2024

 

HELLENIC XC CONTEST CUP 2024

Όπως σας ενημερώσαμε στην συνάντηση σωματείων το 2024 η ΕΑΠ θα διοργανώσει τον ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ μέσω του World XContest 2024 [home] :: XContest.org - world of XC paragliding.

Θα έχει την ονομασία - ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΜΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ -HELLENIC XC CONTEST CUP 2024 και όλα τα σωματεία που καλλιεργούν Α/Π θα μπορούν να λάβουν μέρος με τους αθλητές τους σε αυτόν. Σύντομα θα εκδοθεί το ενημερωτικό δελτίο του αγώνα αυτού με αναλυτικές πληροφορίες εγγραφής και συμμετοχής.

Παραθέτουμε μερικές για αρχική ενημέρωσή σας και προετοιμασία:

Περισσότερα: HELLENIC XC CONTEST CUP 2024

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com