Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Εκλογές ΕΑΠ 2016

Ανακοινώσεις

Με απόφαση της ΕΑΠ, οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς της ΕΛΑΟ, όπως προβλέπονται από το καταστατικό, θα γίνουν την 16η Οκτωβρίου 2016, στην Αθήνα. Ως εκ τούτου η ΕΑΠ  προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού της ΕΛΑΟ και έχουν ενασχόληση με το αεράθλημα του Αλεξιπτωτου Πλαγιάς, σε συνεδρίαση  με τα παρακάτω θέματα.

 

  • Απολογισμός Δραστηριότητας 20013-2016
  • Εκλογές για την ανάδειξη 5 τακτικών και 3 αναπληρωματικών μελών, που θα αποτελέσουν την Επιτροπή Αεραθλήματος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς για τα έτη 2017 έως 2020.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΛΑΟ στο Ελληνικό.

Δικαίωμα συμμετοχής και υποβολής υποψηφιοτήτων, έχουν τα αθλητικά σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού. Δικαίωμα εκλογής έχουν άτομα των αυτών προσόντων με τα υποψήφια μέλη του ΔΣ του ΔΣ της ΕΛΑΟ (άρθρο 11).

Οι υποψηφιότητες και οι δηλώσεις των εκπροσώπων πρέπει να υποβληθούν στη γραμματεία της ΕΑΠ  ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), εγγράφως από τα σωματεία το αργότερο μέχρι την  Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016.

Τα αθλητικά σωματεία που έχουν δυνατότητα συμμετοχής στην ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αγώνων του 2015 επισυνάπτονται στην παρούσα πρόσκληση.  Επισυνάπτονται επίσης υποδείγματα για τον ορισμό εκπροσώπου και τη δήλωση υποψηφιότητας.

Σημειώνεται ότι ο κάθε εκπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπεί μόνο ένα σωματείο.

pdfΠροκύρηξη εκλογών

docΦόρμες υποψήφιων και εκπροσώπων

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com