Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Εθνική Ομάδα 2016

Ανακοινώσεις

Ακολουθεί η κατάσταση των αθλητών της Εθνικής Ομάδας για το 2016 σε σχέση με το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ΠΓΔΜ. Παρακαλούνται οι αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν να ενημερωθούν για τους κανονισμούς και να μας ενημερώσουν εγκαίρως. Ο ακριβής αριθμός αθλητών που θα μπορούμε να δηλώσουμε θα μας κοινοποιηθεί στο μέλλον.

Ιστοσελίδα αγώνα: https://airtribune.com/europg2016/info

Περισσότερα: Εθνική Ομάδα 2016

 

Ενημέρωση ΕΛΑΟ - Άδειες Σχολών

Ανακοινώσεις

Η ΕΛΑΟ έχει εκδόσει ανακοίνωση σχετικά με την αδειοδότηση σχολών αλεξιπτωτισμού πλαγιάς, καθώς και μια διευκρινιστική επιστολή, τις οποίες έχει κοινοποιήσει στα σωματεία. Τα κριτήρια αδειοδότησης είναι αυτά που περιέχονται στον κανονισμό εκπαίδευσης της ΕΛΑΟ από το 2010 και δεν αποτελούν καινούρια απαιτούμενα. Τα απαιτούμενα αυτά αποτελούν και υποχρεώσεις σχετικά με τη λειτουργία σχολών και άλλες εκπαιδευτικές διαδικάσίες, με βάση την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία. Στην ίδρυση σχολής μπορεί να προχωρήσει ο οποιοσδήποτε κατέχει πιστοποίηση εκπαιδευτή αναγνωρισμένη από την ΕΛΑΟ. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την ΕΑΠ.

Δείτε τις ανακοινώσεις της ΕΛΑΟ

pdfΑνακοίνωση της ΕΛΑΟ σχετικά με την αδειοδότηση σχολών

pdfΔιευκρινίσεις σχετικά με τα απαιτούμενα αδειοδότησης

 

Αποτελέσματα εξετάσεων Έδεσσας - 2-3 Απριλίου 2016.

Ανακοινώσεις

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις που διοργάνωσε ο ΣΑΜ στην Έδεσσα. Ακολουθούν τα αποτελέσματα.

Περισσότερα: Αποτελέσματα εξετάσεων Έδεσσας - 2-3 Απριλίου 2016.

 

Περιφερειακός Αγώνας - Κιθαιρώνας 28-29/5/2016

Ανακοινώσεις

Εκδόθηκε το ενημερωτικό δελτίο για τον αγώνα Λιγκας (FAI cat.2) που διοργανώνει ο Α.Ο. Κιθαιρώνα στις Πλαταίες από 28 εως 29 Μαΐου 2016. Ιστοσελίδα αγώνα

Περισσότερα: Περιφερειακός Αγώνας - Κιθαιρώνας 28-29/5/2016

   

Αγώνες - Livetrack24 Webinar

Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και κατάρτισης σχετικά με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή αγώνων, η ΕΑΠ σε συνεργασία με τον Μανώλη Ανδρεαδάκη διοργανώνουν διαδικτυακό σεμιναριο (webinar) με θέμα τη διαχείριση της ασφάλειας και της περισυλλογής του αγώνα με τη βοήθεια του livetrack24.

To σεμιναριο απευθύνεται σε άτομα που έχουν πρότερη εμπειρία από διοργάνωση αγώνων και ειδικά σε αυτούς που έχουν ασχοληθεί με θέματα ασφάλειας και περισυλλογής και αυτούς που θα ασχολήθούν στο άμεσο μέλλον (ειδικά στους φετινούς αγώνες). Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι εξοικιωμένοι με την ορολογία και τις έννοιες που περιλαμβάνονται στη σχεδίαση ενός τασκ (θα πρέπει π.χ. να γνωρίζουν τι είναι το airstart και πως οριζεται). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να έχουν ικανοποιητική γνώση χρήσης υπολογιστών και διαδικτύου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω skype και ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα μπορεί να ξεπεράσει τους 20 (ιδανικά μέχρι 15). Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι η 19η Απριλίου 2016 και η ώρα 21:00. Η διάρκεια του σεμιναρίου εκτιμάται ότι θα είναι δυο ώρες.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, σωματείο και email, τηλέφωνο) στα παρακάτω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι τις 16 Απριλίου 2016.

 

Αποτελέσματα εξετάσεων Κιθαιρώνα 26-27/3

Ανακοινώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις που διοργάνωσε ο ΑΟΚ στον Κιθαιρώνα. Ακολουθούν τα αποτελέσματα.

Περισσότερα: Αποτελέσματα εξετάσεων Κιθαιρώνα 26-27/3

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com