Κυριακή, Δεκέμβριος 10, 2023
   
Text Size

Αναζήτηση

Πρόγραμμα αγώνων 2023

Σύμφωνα με την γενική προκήρυξη αγώνων της ΕΛΑΟ για το 2023 και τις αιτήσεις των σωματείων Α/Π  έχει δημιουργηθεί το παρακάτω Πρόγραμμα αγώνων Α/Π για το 2023.

Πρόγραμμα όλων των αεραθλημάτων εδώ

Περισσότερα: Πρόγραμμα αγώνων 2023

 

Διευρυμένος Αγώνας LEONARDO X/C LEAGUE 2023

Ο διευρυμένος Αγώνας ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ X/C LEAGUE 2023 ξεκίνησε!

Η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας διοργανώνει τον Διευρυμένο Αγώνα ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ  X/C LEAGUE 2023 12ηνης  διάρκειας και προσκαλεί όλα τα σωματεία να λάβουν μέρος με τους αθλητές τους σε αυτόν.

1. Γενικές Πληροφορίες

Το X/C LEAGUE 2023 είναι ένας διαγωνισμός πτήσεων αποστάσεων /cross-country (X/C) που διεξάγεται όλο το ημερολογιακό έτος. Η βαθμολόγηση των πτήσεων βασίζεται στα tracklogs που παράγονται από καταγραφείς πτήσης- GPS. Τα αρχεία της  πτήσης -igc-πρέπει να μεταφορτωθούν με ευθύνη του αθλητή στο LEONARDO για επικύρωση και βαθμολόγηση. Η κατάταξη των αθλητών που συμμετέχουν προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων τους εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι διατάξεις  του άρθρου 8 του ν.2725/99,  για τα αθλητικά σωματεία όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Περισσότερα: Διευρυμένος Αγώνας LEONARDO X/C LEAGUE 2023

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com