Σάββατο, Σεπτέμβριος 30, 2023
   
Text Size

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Ακριβείας

Ακολουθούν τα αποτελέσματα του Πρωταθλήματος Ακριβείας που έγινε στην Άρτα από 18 εως 19 Ιουλίου 2011.

Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2011 ο Ιωακείμ Σκόνδρας.

Περισσότερα: Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Ακριβείας

 

Μη πιστοποιημένα αλεξίπτωτα

Η FAI ανακοίνωσε τον αποκλεισμό των μη πιστοποιημένων αλεξιπτώτων από τους αγώνες κατηγορίας 1 και συστήνει έντονα την μη χρήση των απιστοποίητων αλεξιπτώτων από τους αγώνες κατηγορίας 2. Πρόσφατα η FAI είχε ανακοινώσει και την κατάργηση της πιστοποίησης αγωνιστικών αλεξιπτώτων.

Στο ίδιο κλίμα η Ε.Α.Π. επίσης συστήνει έντονα την μη χρήση μη πιστοποιημένων αλεξιπτώτων. Παρόλαυτά λόγω της χρήσης των αλεξιπτώτων αυτών στο πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος και λόγω του μικρού διαστήματος που απομένει μέχρι το δεύτερο σκέλος τα μη πιστοποιημένα αλεξίπτωτα θα γίνουν δεκτά στον αγώνα της Έδεσσας με την προϋπόθεση ότι πληρούν τα όσα προβλέπονται από τον κανονισμό αγώνων. Μη πιστοποιημένα θεωρούνται και τα σειριακά αλεξίπτωτα που έχουν τροποποιηθεί με τρόπο που δεν προβλέπεται από την πιστοποίηση που έχουν (π.χ. τριμ ιμάντες).

Ειδικά για τον αγώνα της Έδεσσας (2ο σκέλος Πρωταθλήματος) θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Περισσότερα: Μη πιστοποιημένα αλεξίπτωτα

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com