Σάββατο, Ιούνιος 15, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΜΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ (για υποβολή αιτημάτων εξετάσεων , αγώνων , διαχείριση αδειών χειριστών κτλ)
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ


Email επικοινωνίας: eapelao@gmail.com

Μη πιστοποιημένα αλεξίπτωτα

Η FAI ανακοίνωσε τον αποκλεισμό των μη πιστοποιημένων αλεξιπτώτων από τους αγώνες κατηγορίας 1 και συστήνει έντονα την μη χρήση των απιστοποίητων αλεξιπτώτων από τους αγώνες κατηγορίας 2. Πρόσφατα η FAI είχε ανακοινώσει και την κατάργηση της πιστοποίησης αγωνιστικών αλεξιπτώτων.

Στο ίδιο κλίμα η Ε.Α.Π. επίσης συστήνει έντονα την μη χρήση μη πιστοποιημένων αλεξιπτώτων. Παρόλαυτά λόγω της χρήσης των αλεξιπτώτων αυτών στο πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος και λόγω του μικρού διαστήματος που απομένει μέχρι το δεύτερο σκέλος τα μη πιστοποιημένα αλεξίπτωτα θα γίνουν δεκτά στον αγώνα της Έδεσσας με την προϋπόθεση ότι πληρούν τα όσα προβλέπονται από τον κανονισμό αγώνων. Μη πιστοποιημένα θεωρούνται και τα σειριακά αλεξίπτωτα που έχουν τροποποιηθεί με τρόπο που δεν προβλέπεται από την πιστοποίηση που έχουν (π.χ. τριμ ιμάντες).

Ειδικά για τον αγώνα της Έδεσσας (2ο σκέλος Πρωταθλήματος) θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Περισσότερα: Μη πιστοποιημένα αλεξίπτωτα

 

Ενημερωτικό δελτίο αγώνα Έδεσσας

Εκδόθηκε το ενημερωτικό δελτίο για τον 2ο αγώνα Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 21 εως 24 Ιουλίου 2011 στην Έδεσσα.

Δείτε και την σχετική ανακοίνωση για τα μη πιστοποιημένα αλεξίπτωτα.

Περισσότερα: Ενημερωτικό δελτίο αγώνα Έδεσσας

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com