Σάββατο, Σεπτέμβριος 30, 2023
   
Text Size

Αναζήτηση

Αγώνες - Livetrack24 Webinar

Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και κατάρτισης σχετικά με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή αγώνων, η ΕΑΠ σε συνεργασία με τον Μανώλη Ανδρεαδάκη διοργανώνουν διαδικτυακό σεμιναριο (webinar) με θέμα τη διαχείριση της ασφάλειας και της περισυλλογής του αγώνα με τη βοήθεια του livetrack24.

To σεμιναριο απευθύνεται σε άτομα που έχουν πρότερη εμπειρία από διοργάνωση αγώνων και ειδικά σε αυτούς που έχουν ασχοληθεί με θέματα ασφάλειας και περισυλλογής και αυτούς που θα ασχολήθούν στο άμεσο μέλλον (ειδικά στους φετινούς αγώνες). Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι εξοικιωμένοι με την ορολογία και τις έννοιες που περιλαμβάνονται στη σχεδίαση ενός τασκ (θα πρέπει π.χ. να γνωρίζουν τι είναι το airstart και πως οριζεται). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να έχουν ικανοποιητική γνώση χρήσης υπολογιστών και διαδικτύου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω skype και ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα μπορεί να ξεπεράσει τους 20 (ιδανικά μέχρι 15). Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι η 19η Απριλίου 2016 και η ώρα 21:00. Η διάρκεια του σεμιναρίου εκτιμάται ότι θα είναι δυο ώρες.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, σωματείο και email, τηλέφωνο) στα παρακάτω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι τις 16 Απριλίου 2016.

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com