Σάββατο, Σεπτέμβριος 30, 2023
   
Text Size

Αναζήτηση

Σεμινάριο Χειριστών Διθέσιου - Έδεσσα 8-9-10 Ιουλίου 2016

Ανακοινώσεις

Η ΕΑΠ ανακοινώνει την διεξαγωγή σεμιναρίου για πιστοποίηση χειριστών διθέσιου αλεξιπτώτου πλαγιάς. Το σεμινάριο θα διοργανωθεί σε συνεργασία με τον Α.Σ. Πέλλα και θα διεξαχθεί στην Έδεσσα από 8 εως 10 Ιουλίου 2016.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής και ο κανονισμός σε σχέση με την αξιολόγηση χειριστών διθέσιου, έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της ΕΑΠ. Παράλληλα με το κανονισμό αξιολόγησης ισχύουν και οι απαιτήσεις που προβλέπονται από τοους κανονισμούς εξετάσεων και εκπαίδευσης, όπως η συμπλήρωση δυο ετών από την ημερομηνία επιτυχίας σε εξετάσεις για επίπεδο Π.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις αιτήσεις τους το αργότερο εως τις 3 Ιουλίου 2016, στην ΕΑΠ ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ). Την αίτηση μπορείται να την βρείτε εδώ. Είναι σημαντικό τα στοιχεία που θα συμπληρωθούν να είναι ακριβή και οι θεωρήσεις από εκπαιδευτές και σωματεία να βεβαιώνουν το σύνολο των στοιχείων που αναγράφονται στην αίτηση. Προς αποφυγή δυσμενών καταστάσεων σε σχέση με την ασφάλεια χειριστών και επιβατών και με αφορμή παλαιότερα περιστατικά, είναι σημαντικό οι εκπαιδευτές να συναινέσουν για τη συμμετοχή υποψήφιων χειριστών για τους οποίους είναι βέβαιοι ότι έχουν εκπαιδευθεί σωστά, είναι ικανοί να εκτελούν διθέσιες πτήσεις με ασφάλεια και διαθέτουν σωστή συμπεριφορά. Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνουν οι σχετικές αξιολογήσεις.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες σχετικά με την διοργάνωση του σεμιναρίου.

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com