Σάββατο, Σεπτέμβριος 30, 2023
   
Text Size

Αναζήτηση

Παράταση στα δικαιολογητικά αδειοδότηση σχολών

Ανακοινώσεις

Η ΕΛΑΟ μας ενημέρωσε ότι ενέκρινε το αίτημα της ΕΑΠ για παράταση της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την αδειοδότηση των σχολών αλεξιπτωτισμού πλαγιάς, εως τις 15 Οκτωβρίου 2016. Ακολουθεί το μήνυμα της ΕΛΑΟ.

" Αγαπητοί φίλοι,

Το Προεδρείο του ΔΣ της ΕΛΑΟ, έλαβε γνώση τόσο της επιστολής που επισυνάπτεται στο μήνυμα της Επιτροπής Αλεξ. Πλαγιάς όσο και της εισήγησης της Επιτροπής.

Γίνεται δεκτό το αίτημα της Επιτροπής, αλλά θέλουμε να παρατηρήσουμε ότι το σωματείο το οποίο επικοινώνησε με την Επιτροπή μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει επικοινωνήσει με την ΕΛΑΟ ούτε και έχει κάνει γνωστή την παρουσία του ή τον σκοπό του είτε φυσικά ποιους και πόσους εκπροσωπεί.

Πρέπει επίσης να γίνουν για μία φορα ακόμα γνωστές οι πιέσεις τις οποίες δέχεται το ΔΣ της ΕΛΑΟ τόσο από την ΥΠΑ όσο και από την ΕΔΑΑΠ για επικαιροποίηση του Κανονισμού Εκπαίδευσης.

Τέλος επισημαίνουμε ότι η κατάσταση που επικρατεί στις διάφορες τουριστικές περιοχές με πτήσεις διθεσίων συσκευών σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις οδηγίες και αποφάσεις που είχαν ληφθεί πριν ένα ακριβώς χρόνο και δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα δεί καμία εισήγηση από την πλευρά της Επιτροπής.

Για το ΔΣ της ΕΛΑΟ

Αντώνης Παπαδόπουλος

Γεν. Γραμματέας"

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com