Παρασκευή, Φεβρουάριος 23, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

1ο Ενημερωτικό Δελτίο Α σκέλους Πρωταθλήματος Αποστάσεων 2022

Εκδόθηκε το 1ο Ενημερωτικό Δελτίο του 1ου σκέλους του Πρωταθλήματος Αποστάσεων 2022 που διοργανώνει το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων -ΑΣΙ στον Περίβλεπτο Ιωαννίνων στις 13-15/05/2022 με ενναλακτικές ημερομηνίες 20-22/5/2022 Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν δήλωση συμμετοχής αθλητών τους με την χρήση της φόρμας που υπάρχει στην τελευταία σελίδα του 1ου Ενημερωτικού Δελτίουτο αργότερο μέχρι την Παρασκευή 06 /05/2022 Συμμετοχές πέραν της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνουν δεκτές.

Δυο μέρες πριν τον αγώνα σε όσα σωματεία δηλώσουν συμμετοχή εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας η ΕΑΠ θα αποστείλει 2ο Ενημερωτικό Δελτίο, με την λίστα των επικυρωμένων συμμετοχών και όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τον αγώνα.

pdf1ο Ενημερωτικό Δελτίο -Μistikeli Open 2022

Όλοι οι αθλητές θα κάνουν και την εγγραφή τους στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα

Ιστοσελίδα αγώνα

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com