Τρίτη, Μάιος 28, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Εθνική Ομάδα Αποστάσεων 2023

Εν όψη της διοργάνωσης του 18ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αποστάσεων FAI cat1 στην Γαλλία στο Chamoux Sur Gelon May 20 - Jun 3, 2023 και σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς Έκδοση 11η ΑΘΗΝΑ 2020 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΕΟ) ανακοινώνεται η κατάταξη των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς για το 2023, η οποία έχει ως εξής:

ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ * -ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΝΑΓΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ*- ΑΔΥΘΕ

ΣΤΑΜΕΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ*- ΑΣΟΕΛ

ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ*-ΑΟΚ

ΛΕΠΕΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΛΕΑΛΠΠΑ

Oι αθλητές της Εθνικής Ομάδας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον  αγώνα αν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής όπως αυτά ορίζονται από τον FAI sporting code section 7A (1st May 2022) αλλά και τους τοπικούς κανονισμούς που έχουν ανακοινωθεί για τον αγώνα αυτό δηλ
ο αθλητής για να γίνει δεκτός πρέπει να έχει θέση στους πρώτους 500 της Ευρωπαϊκής κατάταξης ή να έχει βαθμολογία μεγαλύτερη από 40 πόντους σε έναν αγώνα FAI ενώ τα κριτήρια αυτά πρέπει να πληρούν οι αθλητές σε διάστημα 36 μηνών πριν την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Σύμφωνα με τα παραπάνω οι αθλητές με αστερίσκο (*)πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής και μπορούν να πάρουν μέρος ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να συμμετέχουν μέσω ειδικής διαδικασίας αίτησης εξαίρεσης.

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com