Σάββατο, Ιούνιος 15, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Αποτελέσματα εξετάσεων Ιωάννινων 26-27/3

Ανακοινώσεις

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις που διοργάνωσε ο ΑΣΙ στα Ιωάννινα. Ακολουθούν τα αποτελέσματα.

Περισσότερα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ιωάννινων 26-27/3

 

Spiral - Πρότυπο εξέτασης

Ανακοινώσεις

Spiral Dive!

 

Εξετάσεις Δράμα 21-22 Μαίου

Ανακοινώσεις

Μετά από αίτηση του σωματείου Αίολος για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Περισσότερα: Εξετάσεις Δράμα 21-22 Μαίου

 

Εξετάσεις Κιθαιρώνας 26-27 Μαρτίου

Ανακοινώσεις

Μετά από αίτηση του σωματείου Α.Ο.Κ. για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Περισσότερα: Εξετάσεις Κιθαιρώνας 26-27 Μαρτίου

   

Εξετάσεις Έδεσσα 2-3 Απριλίου

Ανακοινώσεις

Μετά από αίτηση του σωματείου Σ.Α.Μ. για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Περισσότερα: Εξετάσεις Έδεσσα 2-3 Απριλίου

 

Εξετάσεις Ιωάννινα 26-27 Μαρτίου

Ανακοινώσεις

Μετά από αίτηση του σωματείου Α.Σ.Ι. για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.

Περισσότερα: Εξετάσεις Ιωάννινα 26-27 Μαρτίου

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com