Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
   
Text Size

Αναζήτηση

Συστάσεις Ασφάλειας

Νέα

Το έγγραφο που ακολουθεί το λάβαμε από την ΕΛΑΟ. Είναι σαφές ότι το ΓΕΑ έχει ενοχληθεί από τις πτήσεις που γίνονται εντός 10 ΝΜ από αεροδρόμια και ξεκινάει μια προσέγγιση για την επίλυση του ζητήματος. είναι σαφές ότι έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με το θέμα και εαν δεν υπάρξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα από πλευράς μας είναι πολύ πιθανόν να εφαρμοστούν περιοριστικές διατάξεις και αλλαγές στην υφιστάμενη νομοθεσία.

Περισσότερα: Συστάσεις Ασφάλειας

 

Περιφερειακός αγώνας FAI cat2 - Πάτρα 22-23/9

Νέα

Η Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας, διοργανώνει τον περιφερειακό αγώνα αποστάσεων  FAI cat.2 στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, στην Πάτρα.

Δείτε το ενημερωτικό δελτίο

Περισσότερα: Περιφερειακός αγώνας FAI cat2 - Πάτρα 22-23/9

 

Εκλογές ΕΑΠ 2012

Νέα

Με απόφαση της ΕΑΠ, οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς της ΕΑΛΟ, όπως προβλέπονται από το καταστατικό, θα γίνουν την 7η Οκτωβρίου 2009, στην Αθήνα. Ως εκ τούτου η ΕΑΠ  προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού της ΕΛΑΟ και έχουν ενασχόληση με το αεράθλημα του Αλεξιπτωτου Πλαγιάς, σε συνεδρίαση  με τα παρακάτω θέματα.

Περισσότερα: Εκλογές ΕΑΠ 2012

 

Συνολικά αποτελέσματα πρωταθλήματος 2011

Νέα

Τα συνολικά αποτελέσματα του Πρωταθλήματος 2011 ακολουθούν στον σχετικό πίνακα.

Το πρωτάθλημα δεν θεωρείται έγκυρο λόγω της μη επίτευξης του ορίου των 1500 βαθμών από κάποιον αθλητή.

Περισσότερα: Συνολικά αποτελέσματα πρωταθλήματος 2011

   

Αποτελέσματα Αγώνα Πρωταθλήματος Έδεσσας

Νέα

Ο αγώνας πρωταθλήματος της Έδεσσας έληξε με 1 έγκυρο τασκ. Νικητής ήταν ο Κώστας Πρωιτσάκης και ακολούθησαν οι Μάνος Κυριακάκης και Βαγγέλης Τσούκας.

Λόγω του ότι δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη βαθμολογία (1500) από κάποιον αθλητή το πρωτάθλημα για το 2011 δεν θεωρείται έγκυρο.

Περισσότερα: Αποτελέσματα Αγώνα Πρωταθλήματος Έδεσσας

 

Αποτελέσματα Περιφερειακού Αγώνα "Εύαθλος"

Νέα

Ακολουθούν τα αποτελέσματα του Περιφερειακού αγώνα Εύαθλος 2011. Χρησιμοποιήθηκε το σύστημα βαθμολόγησης του OLC με την υλοποίηση του Leonardo Live.
Έγιναν 2 αγωνιστικές ημέρες.

Περισσότερα: Αποτελέσματα Περιφερειακού Αγώνα "Εύαθλος"

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναπαραγωγή

Αναπαραγωγή των ανακοινώσεων ή πληροφοριών επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι τα κείμενα και οι πληροφορίες παραμένουν αναλλοίωτες και ότι γίνεται αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Α.Π.

Ενημέρωση

Η Ε.Α.Π. είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των σωματείων.
Η ενημέρωση και οι πληροφορίες διακινούνται μόνο μέσω των σωματείων, με την μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και της
επίσημης ιστοσελίδας της Ε.Α.Π.

Επικοινωνία

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΑΠ στο Email
eapelao@gmail.com